Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.
Smud Studio

PT-Time

Nå tilbyr vi personlige treningsøkter (PT-timer) i yoga for å ta din yogapraksis til nye høyder. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, tilpasses økten for å styrke din praksis og fremme velvære.

Smud Studio

Introduksjonskurs i yoga fra 28.aug

Hvis du er ny i yoga er det en flott måte å introdusere seg selv for yogapraksisens grunnleggende prinsipper og teknikker. Det er også en fantastisk måte å utforske yogaverdenen på og oppdage fordelene ved yoga for kropp og sinn.

Smud Studio

Mor og baby yoga fra 26.aug

Dette er et kurs for nybakte mødre med baby. På kurset kan du praktisere yogalates, en kombinasjon av yoga og pilates, hvor man kan jobbe med å bygge opp kjernemuskulaturen.

Smud Studio

Gravid Yoga fra 26.aug

Gravidyoga hjelper med å styrke musklene i kroppen, spesielt i bekkenbunnen, ryggen og hoftene. Dette kan bidra til å støtte kroppens bæreevne og redusere belastningen på ledd og muskler.