Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Om Smud Yoga

Hos Smud Yoga får du et pusterom fra en hektisk hverdag. Smud Yoga passer for alle uansett utgangspunkt og alder.

Smud Yogas verdier

Et varmt og inkluderende fellesskap der du vil føle deg velkommen og akseptert uansett hvem du er.

1

Inkluderende fellesskap: Smud Yoga ønsker å være et sted der alle føler seg velkomne og inkludert, uavhengig av alder, kroppsstørrelse, ferdighetsnivå eller bakgrunn. Vi ønsker å skape et varmt og støttende miljø der alle kan utforske yoga og dele sin yogareise. Vi ønsker å skape et inkluderende miljø der alle er velkomne uavhengig av alder, kjønn, erfaring eller fysiske forutsetninger.

2

Helse og velvære: Smud Yoga er dedikert til å fremme helse og velvære hos sine deltakere. Gjennom yogapraksis ønsker vi å hjelpe folk med å oppnå fysisk styrke, fleksibilitet og balanse, samtidig som vi legger vekt på å redusere stress og skape indre ro.

3

Personlig vekst: Smud Yoga tror på yoga som et verktøy for personlig vekst og utvikling. Vi ønsker å inspirere deltakerne til å utforske sin indre verden, bygge selvtillit og oppnå en dypere forbindelse med seg selv.

4

Tilgjengelig for alle: Smud Yoga ønsker å gjøre yoga tilgjengelig for alle. Vi streber etter å tilby varierte yogaklasser som kan tilpasses forskjellige ferdighetsnivåer, kroppstyper og behov. Vi vil også jobbe for å gjøre yoga mer tilgjengelig økonomisk gjennom rimelige medlemskap og spesialtilbud.

5

Positivt fellesskap: Smud Yoga ønsker å være en kilde til positivitet og inspirasjon i samfunnet. Vi vil oppmuntre til samarbeid, støtte og deling av gode energier blant våre deltakere, både i og utenfor yogasalen.

6

Lidenskap: Vi er lidenskapelig opptatt av yoga og troen på dens positive innvirkning på kropp og sinn. Vi deler denne lidenskapen med vårt fellesskap.

7

Respekt: Vi verdsetter og respekterer hver enkelt person i vårt fellesskap og oppmuntrer til gjensidig respekt og toleranse.

8

Balanse: Vi tror på viktigheten av å finne balanse i livet gjennom yogaøvelser, meditasjon og mindfulness. Vi søker å skape harmoni mellom kropp og sinn.

9

Glede: Vi tror på å finne glede i øyeblikket og skape en positiv atmosfære i yogastudioet. Vi ønsker at våre medlemmer skal føle seg inspirert og fornøyd under sin yogapraksis.