Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Timeplan

Velkommen til yogatimer hos Smud Yoga!

 

Våre lærere

Bli kjent med våre dedikerte og allsidige yogalærere som vi er stolte av å ha med på Smud Yoga teamet!

Cecilie
Løvestam

Cecilie er en yoga-lærer og "positive psychology practitioner" basert i Oslo. Hun begynte å interessere seg for yoga for over 10 år siden da har hun merket fantastiske fordeler av å praktisere yoga på sin egen mentale og fysiske helse. Etter noen år valgte hun å studere yoga for å kunne tilby yoga til andre som deres yogalærer. Cecilie er i dag sertifisert innen vinyasa, yin yoga, restorativ yoga og traume-informert yoga. Cecilie underviser på både engelsk og norsk. I tillegg til sin yogautdanning har hun en mastergrad i "Applied Positive Psychology" fra University of Pennsylvania og en bachelorgrad i "Applied Psychology" fra NYU. Cecilie holder også en årlige "yoga & well-being retreats" i Hellas. Hun tilnærmer seg yoga med et ønske om å fremme helhetlig velvære, vitalitet, og resiliens gjennom tilgjengelige og inkluderende praksiser. Si hei på Instagram @cecilie.lovestam.wellbeing.

Vinyasa Dynamisk Yoga
Gravid Yoga
Hatha Klassisk Yoga
Mor & Barn Barsel Yoga
Nybegynner Yoga
Senior Yoga
Smud Detox
Smud Start Post gravid yoga
Vinyasa Smud Flyt
Yin Rolig Yoga
Ragnhild
Helgesen

Ragnhild har praktisert yoga i siden 2014 og har brukt de fire siste årene på undervise yoga og fordype sin praksis. I tillegg til å undervise vinyasa og ashtanga, har Ragnhild sin egen levende Ashtanga praksis og mottar coaching og veiledning for å kunne forbedre seg som instruktør. For Ragnhild handler yoga om samhold, om å holde rom for følelser og å skape en trygg atmosfære for hverandre.

Vinyasa Dynamisk Yoga
Gravid Yoga
Hatha Klassisk Yoga
Mor & Barn Barsel Yoga
Nybegynner Yoga
Senior Yoga
Smud Detox
Smud Start Post gravid yoga
Vinyasa Smud Flyt
Yin Rolig Yoga
Torunn
Jensen

Hei alle sammen! 🌸 Jeg er daglig leder og yogalærer for Smud Yoga. Jeg har min bakgrunn fra tv-bransje og etter 15 år i bransjen tok jeg en avgjørende beslutning om å følge sin lidenskap for yoga og ble sertifisert som yogalærer. Yoga har vært en del av mitt liv i flere år og det har transformert meg både fysisk og mentalt. Drømmen min om å dele denne fantastiske praksisen med andre ble virkelighet da jeg reiste til Bali i 2019 for å utdanne meg som yogalærer. Der jeg fikk fordype meg i yogastilene Hatha og Vinyasa. Sommeren 2020 startet jeg å arrangere yoga retreats på gården jeg opprinnelig kommer fra i fantastiske Trøndelag. Det var en mulighet for meg å arangere kortreiste yogahelger under pandemien i små grupper og samtidig være hjemme. Under pandemien har jeg brukt tiden min på å utvide min kompetanse og sertifisere meg innen gravid-, barsel- og mor og baby yoga. Dette har gitt meg en dypere forståelse for den spesielle reisen som kvinner går gjennom i forbindelse med svangerskap, fødsel og morskap, samtidig som jeg selv var gravid. Jeg er lidenskapelig opptatt av å støtte og veilede kvinner gjennom denne unike perioden ved hjelp av yoga. Jeg ser frem til å dele min kunnskap og lidenskap for yoga med dere på en leken måte.. Vi skal ikke ta oss selv for seriøst, for yoga er også en reise fylt med smil og latter. Enten du er nybegynner eller erfaren, ønsker jeg å skape en trygg og inkluderende atmosfære hvor du kan utforske, styrke og finne indre balanse gjennom yoga. Bli med meg på en reise mot økt bevissthet, velvære og selvutvikling. Velkommen til Smud Yoga!

Vinyasa Dynamisk Yoga
Gravid Yoga
Hatha Klassisk Yoga
Mor & Barn Barsel Yoga
Nybegynner Yoga
Senior Yoga
Smud Detox
Smud Start Post gravid yoga
Vinyasa Smud Flyt
Yin Rolig Yoga
Lillian
Kvamme

Lillian begynte å praktisere yoga for nærmere ti år siden, og tok sin yogautdanning på Bali sommeren 2023. Da hun først oppdaget yoga var det Ashtanga som var det store, men etterhvert har hun også fått mer og mer sansen for Vinyasa, Hatha og Yin yoga. Hun syns det er utrolig gøy å lage kreative sekvenser, og tar ikke seg selv så høytidelig som instruktør. For henne er yoga en nydelig måte å uttrykke seg på, som gjør underverker både for fysisk og mental helse.

Vinyasa Dynamisk Yoga
Gravid Yoga
Hatha Klassisk Yoga
Mor & Barn Barsel Yoga
Nybegynner Yoga
Senior Yoga
Smud Detox
Smud Start Post gravid yoga
Vinyasa Smud Flyt
Yin Rolig Yoga

Våre regler og etikette

Retningslinjer- en hyggelig påminnelse for at alle skal få en fin time

1

Vær tidlig ute: Vær gjerne på plass 10 minutt før timen, slik at du kan finne deg til rette og nyte noen rolige øyeblikk før timen starter. Dette bidrar til en avslappet og hyggelig start på praksisen din.

2

Respekter stillheten: Gi rom for stillhet og indre ro ved å holde stemmen lav og unngå unødvendige samtaler. På denne måten kan alle nyte den avslappende atmosfæren og fordype seg i sin egen praksis.

3

Vis omtanke: Vær oppmerksom på andres plass og sørg for å gi tilstrekkelig avstand mellom yogamattene. Dette skaper en følelse av komfort og respekt for privatlivet til hver enkelt deltaker. Hjelp til å finne plass til andre deltakere ved å evt flytte litt på matten din.

4

Ta vare på deg selv: Sett av litt tid til å ta vare på din personlige hygiene og velvære. Kle deg i behagelige yogaklær og ta gjerne med en håndkle for å føle deg frisk og komfortabel gjennom timen.

5

Lytt til instruktøren: Lytt med oppmerksomhet til instruktørens veiledning og følg deres anvisninger. Dette hjelper deg med å få mest mulig ut av praksisen og unngå overanstrengelse.

6

Vær tilstede: Slå av mobilen og legg den bort under timen, slik at du kan være fullt tilstede i øyeblikket og nyte den indre stillheten, men også for å ikke forstyrre de andre deltakerne.

7

Del positive energier: Skap et inkluderende miljø ved å vise vennlighet og respekt for alle rundt deg. Smil til andre deltakere og vær åpen for å dele den positive energien som yoga skaper.

8

Rydd opp etter deg: Vis omsorg for yogastudioet ved å rydde opp etter deg selv. Rull opp yogamatten din og sørg for at alt utstyr er på plass, slik at studioet forblir rent og innbydende for andre. Låner du en matte, husk å vaske den etter deg.

9

Nyt fellesskapet: Åpne hjertet ditt for nye bekjentskaper og vær åpen for å dele yogareisen din med andre. Gjennom fellesskapet kan vi inspirere og støtte hverandre på veien mot indre balanse og velvære.