Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Bedrifter

Vi tilbyr bedriftsavtaler og  yoga på jobben

Smud Studio
Oslo

Bedriftsavtale

Ønsker din bedrift å tilby yoga til de ansatte på arbeidsplassen eller opprette bedriftsavtale for deres ansatte.

Vi tilbyr skreddersydde bedriftsavtaler for bedrifter og organisasjoner som ønsker å investere i sine ansattes helse og trivsel.

Våre bedriftsavtaler gir dine ansatte tilgang til vår timeplan. Med våre bedriftsavtaler kan du skape et sunnere og mer produktivt arbeidsmiljø samtidig som du reduserer stressnivået blant de ansatte.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan en bedriftsavtale med Smud Yoga kan være til fordel for din organisasjon og dine ansatte.

bedriftsavtale hos smug yoga
Din Arbeidsplass eller Smud Studio
Oslo

Yoga på jobben

Ønsker din bedrift å tilby yoga til de ansatte på arbeidsplassen eller leie vårt studio med instruktør?

Yoga er en enkel investering for bedriften din og det bidrar til å skape et bedre arbeidsmiljø samtidig som det reduserer stress og antall sykemeldinger.

Smud Yoga tilbyr skreddersydde yoga program som passer perfekt for din bedrift. Vi tilpasser oss dine behov, enten det er før, i løpet av, eller etter arbeidstiden.

Yoga bidrar til å holde de ansatte sunne, i god form og fleksible både fysisk og mentalt.

Hva trenger du for å komme i gang?
Det er veldig enkelt! Du trenger bare en stille og komfortabel plass som er stor nok til å romme deltakerne. Hver person vil trenge en yogamatte og behagelige klær. Ingen tidligere erfaring med yoga er nødvendig, da våre klasser er tilpasset for både nybegynnere og erfarne deltakere. Vi tilpasser programmene for å passe til hver gruppe.

smug yoga tilbyr yoga på jobben