Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Introduksjonskurs i yoga fra 28.aug

Tilbake

Introkurset på 4-ukers er en flott måte å introdusere seg selv for yogapraksisens grunnleggende prinsipper og teknikker.

Oppstart:
27.8.2024
-
TBA
Tidspunkt:
18.45
-
19.45
TBA
Pris:
1350
Nok
TBA
Lærer:
Torunn
Jensen
Hver mandag i 4 uker x 60 min + en valgfri time fra timeplanen. Alle som deltar på våre kurs får tilbud på vårt medlemskap til kun kr 649,- pr måned med binding eller 10% rabatt på alle andre produkter.

Dette kurset er en fantastisk måte å utforske yogaverdenen på og oppdage fordelene ved yoga for kropp og sinn. Vær åpen, nyt øyeblikket og vær snill mot deg selv i prosessen. Her er noen viktige ting å vite om nybegynneryoga:

  1. Grunnleggende stillinger: Introduksjonskurset fokuserer på å lære de grunnleggende yogastillingene (asanas) og riktig kroppsjustering. Instruktøren vil veilede deg gjennom disse stillingene og hjelpe deg med å forstå riktig kroppsjustering og pust.
  2. Pusteteknikker: Pusten er en viktig del av yogapraksis. Du vil lære grunnleggende pusteteknikker, som for eksempel dyp pusting (diaphragmatic breathing) og yogisk pust (ujjayi breath). Disse teknikkene hjelper deg med å koble pusten din til bevegelsene og oppnå en dypere avslapning og tilstedeværelse.
  3. Kroppsbevissthet: Kurset handler også om å utvikle kroppsbevissthet og forbindelse mellom kropp og sinn. Gjennom øvelsene vil du lære å være oppmerksom på kroppens signaler, begrensningsnivåer og justere praksisen deretter. Dette hjelper deg med å unngå skader og bygge en sunn og trygg yogapraksis.
  4. Avspenning og meditasjon: En viktig del av yogapraksisen er avspenning og meditasjon. Du vil bli introdusert for enkle avspenningsteknikker.
  5. Ingen prestasjonspress: På kurset er det ingen prestasjonspress eller sammenligning med andre som ellers i yoga. Det handler om å lytte til kroppen din, respektere grensene dine og jobbe i ditt eget tempo. Yoga er en individuell praksis og hvor alle er unike.

Husk at det tar tid å mestre yogastillinger og teknikker. Vær tålmodig med deg selv og nyt reisen.

Oppmøte 10 min før timen.
Går du glipp av en time er det mulig å velge en annen time fra timeplanen eller bli med på timen du gikk glipp av på neste kurs.

Gjennomføres med minimum 4 deltakere, max 10 deltakere.