Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Mor og baby yoga fra 26.aug

Tilbake

Dette 6-ukers kurset er for nybakte mødre som vil praktisere yogalates med babyen ved sin side, enten babyen er våken eller sover.

Oppstart:
26.8.2024
-
Hver mandag i 6 uker
TBA
Tidspunkt:
12.30
-
13.45
TBA
Pris:
1699
Nok
TBA
Lærer:
Torunn
Jensen
Oppmøte 10 min før timen. Går du glipp av en time er det mulig å velge en annen time fra timeplanen.

Har du lyst til å trene opp kjernemuskulaturen etter svangerskap og fødsel?

Dette er et kurs for nybakte mødre med deres baby. På kurset kan du praktisere yogalates med babyen ved din side, enten om babyen er våken eller sover. Barnets behov kommer først - trenger du å amme/gi flaske, skifte bleie eller bysse barnet, så gjør du det.

Det er viktig at du som mor er friskmeldt etter fødselen og at du ikke starter før det har gått 8 uker. Foruten fokus på pusten, skal vi ha fokus på å komme i kontakt med kroppen igjen gjennom ulike stillinger, repetisjoner og avspenning.

Det går fint å parkere barnevognen utenfor lokalet. Lokalet er på bakkenivå med god utsikt til barnevognen. Sover babyen i vognen når du kommer, kan du enten ta med vognbagen inn eller ha babycall i vognen utenfor.

Vi tilrettelegger for alle på best mulig måte. Vi tar også imot påmelding fra barselgrupper som ønsker dette tilbudet for sin gruppe. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe eller hvis du vil melde på barselgruppen din: post@smudyoga.no

Gjennomføres med minimum 4 deltakere, maks 7 deltakere.