Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Gravid Yoga fra 26.aug

Tilbake

Dette 6-ukers kurset er en spesialisert yogapraksis som er tilpasset for gravide kvinner.

Oppstart:
26.8.2024
-
Hver mandag i 6 uker
TBA
Tidspunkt:
17.30
-
18.30
TBA
Pris:
1500
Nok
TBA
Lærer:
Torunn
Jensen
Oppmøte 10 min før timen. Går du glipp av en time er det mulig å velge en annen time fra timeplanen. Det er også mulig å bli medlem for å delta på flere timer.

Det er en trygg og skånsom måte å trene og opprettholde fysisk og mental velvære under graviditeten.

Gravidyoga fokuserer på å tilpasse yoga stillingene for å imøtekomme endringer i kroppen som skjer under graviditeten. Dette inkluderer tilpasning av stillinger for å støtte voksende mage, lindre ubehag og opprettholde komfort.

Gravidyoga hjelper med å styrke musklene i kroppen, spesielt i bekkenbunnen, ryggen og hoftene. Dette kan bidra til å støtte kroppens bæreevne og redusere belastningen på ledd og muskler.

Vi fokuserer på pusteøvelser som kan være nyttige under graviditet, fødsel og etter fødselen. Disse øvelsene bidrar til å redusere stress, øke oksygentilførselen til babyen og skape en følelse av ro og avspenning.

Gravidyoga kan bidra til å forberede kroppen og sinnet til fødselen. Det kan inkludere teknikker for smertelindring, arbeid med pust under fødselen og avspenningsøvelser som kan være nyttige under arbeidet.

Ikke minst gir gravidyoga også mulighet for gravide kvinner å samles, dele erfaringer og danne et fellesskap. Det kan være en støttende og inkluderende atmosfære der man kan dele bekymringer, glede og forberede seg sammen på det som er i vente.

Det er veldig viktig før du begynner med gravidyoga eller andre treningsprogrammer under graviditeten at du konsulterer med legen din eller en kvalifisert helsepersonell for å sikre at det er trygt for deg og din baby. Men det er også viktig at du selv tar hensyn og lytter til kroppen din. Smud Yoga påtar seg ingen ansvar.

Gravidyoga kan være en fantastisk måte å opprettholde fysisk og mental velvære under graviditeten. Det kan bidra til å styrke kroppen, forbedre fleksibiliteten, redusere stress og forberede deg på fødselen.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe: post@smudyoga.no

Gjennomføres med minimum 4 deltakere, max 10 deltakere.